duminică, 7 octombrie 2018

DISCURS ASUPRA FARISEISMULUI ROMÂNESC TRADIȚIONAL!

DISCURS ASUPRA FARISEISMULUI ROMÂNESC TRADIȚIONAL!
    Din capul locului afirm că, titlul acestei postări nu se intitulează întâmplător „tradițional”! Orice asemănare cu referendumul pentru familia tradițională nu este o întâmplare! Ba, dimpotrivă!
       Așadar, cei mai bogătani și mai nerușinați politicieni din România o puseră de un referendum pentru familie, sau, poate, pentru, mai corect, pentru „famiglia”! 
    Încă odată se dovedește fariseismul clasei politice. Dragnea pozează în apărător al familiei tradiționale - el care se va căsători cu o ... domnișorică! Mai mult, s-au solidarizat cu el în acest demers Ludovic Orban - cel care a călcat cu mașina un copil (sau s-a uitat?) -, Traian Băsescu - cel care și-a promovat amanta, pardon, protejata, în toate funcțiile! Nu vi se pare că, ceva nu se potrivește? Dacă acești indivizi ar fi fost cu adevărat interesați de familia tradițională, nu ar fi contribuit la plecarea peste hotare a atâtor părinți! Acești părinți au ajuns să fie „sclavii Europei”, cum a afirmat un politician italian, pe drept cuvânt de altfel! ACEȘTI PĂRINȚI sunt nevoiți să presteze munci umilitoare pentru aș întreține copiii, rămași în țară! Dacă realmente te interesează familia tradițională, ce-ai făcut TU politician român pentru aceste familii? Ce-ai făcut Tu Biserică pentru aceste familii? Nu vă este Rușine?
   Ce să mai spun despre copiii rămași în țară în grija bunicilor? Cei care lucrăm în învățământ cunoaștem nenumărate cazuri de copii cu grave probleme afective, datorate lipsei părinților. Bunicii lor sunt, oricum, împovărați de o bătrânețe plină de lipsuri, de boli, de lipsa banilor pentru medicamente. Nu ți-e rușine „stimată” doamnă Lia să promiți, în prag de referendum, triplarea pensiilor!? Haida de! Cu ce bani ai face acest lucru? Mai ales că, voi, drăgniștii, vreți ieșirea României din Uniunea Europeană! Sau am uitat cu toții că, România este dependentă GRAV de finanțarea externă? Ce s-ar întâmpla cu România dacă această finanțare ar înceta? V-ați întrebat „stimați” domni, pardon, TOVARĂȘI?
      Cine mai apără BRUSC familia tradițională? Unii, care odată, numiți în diverse funcții, se comportă cu restul „muritorilor de rând” ca și cum respectivii le-ar fi sclavi pe plantație! Se pot da exemple nenumărate de astfel de buni creștini, pardon, FARISEI!! De exeplu, cei din conducerea ISJ DolJ, care și-au BĂTUT JOC TOTAL de cei cu note mari la examene de titularizare și, care, promovează, pe față, PILELE, chiar și atunci când respectivii au note sub 5!!! Acești inspectori, mai nou, amenință pe cei care nu vor vota „cum trebuie” la referendum! Ce treabă au ei cu referendumul? De ce îi interesează așa mult? Nu cumva se vizează altceva și dacă nu iese acel „ceva” este RĂU pentru ei!? EU CRED CĂ, ACESTA ESTE ADEVĂRUL! Și ei pretind că mai vor să promoveze calitatea în educație! Personal am primit amenințări foarte grave, în genul „că voi vedea eu”! Ce să văd TOVARĂȘI? Spuneți, dacă aveți curajul? Sau curajul vostru se rezumă la un singur cuvânt - DRĂGNISM!? Unui inspector s-ar putea să-i fac PERSONAL O VIZITĂ! Am senzația că vrea o BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA! De dată asta mă OFER SĂ I-O ADMINISTREZ! M-am săturat de amenințările respectivului prin slugile sale! Și nu îmi este FRICĂ! CAFTEALĂ SĂ FIE DACĂ ASTA SE DOREȘTE! Ăștia sunt apărătorii familiei tradiționale? Mi-e silă!
     Înțeleg că, unii din Biserica Ortodoxă sunt scârbiți de poporul dezinteresat? Nu cumva problema este la VOI? Atâta bogăție, atâta lux, când atâtea familii tradiționale au probleme existențiale grave! Nu vă este rușine!? Chestiunea este valabilă și pentru Biserici Protestante. Cu dedicație personală - nu ți-e rușine să ai vilă chiar în curtea Bisericii? Știe el cine este! Să ai copiii toți în S.U.A. și să vorbești despre valorile credinței!? Vorba unui prieten de-al meu - HUIDU OA!!
   În încheiere, dacă tot am prins drag de referendumuri, ce-ați zice de unul împoriva TRASEISMULUI POLITIC!? Se bagă vreun partid!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE CHESTIUNI POLITI ... CHISTE!

  DESPRE CHESTIUNI POLITI … CHISTE! 1. Coaliția renunță la Cârstoiu și fiecare merge cu candidat propriu pentru București: Firea și Burduj...