sâmbătă, 23 noiembrie 2019

CONFIRMAREA EXISTENȚEI EXTRATEREȘTRILOR ÎNTRE REALITATE ȘI CALCUL FINANCIAR!


CONFIRMAREA EXISTENȚEI EXTRATEREȘTRILOR ÎNTRE REALITATE ȘI CALCUL FINANCIAR! 
   Marile Puteri sunt foarte aproape să cadă de acord şi să ofere un răspuns răspicat la una dintre marile întrebări ale lumii. Există sau nu extratereştri? Toţi ochii sunt aţintiţi spre Moscova şi Washington după ce Vaticanul a lăsat să se înţeleagă că deţine unele informaţii în acest sens. De altfel, la nivel înalt s-au tot purtat discuţii pe această temă, dar de fiecare dată s-a considerat că nu este momentul oportun pentru un astfel de anunţ crucial. Din câte se pare, momentul se apropie. Primul pas a fost făcut dinspre Biserica Romano- Catolică, în 2011, atunci când directorul Observatorului de la Vatican, în acelaşi timp şi consilierul Papei Benedict al XVI-lea, Jose Gabriel Funes, a afirmat, într-un articol publicat în „L'Osservatore Romano”, că fiinţele inteligente create de Dumnezeu ar putea să trăiască şi în alte locuri în afară de Pământ: „Este posibil să crezi în Dumnezeu şi în extratereştri. Creştinii pot admite existenţa altor lumi şi a altor forme de viaţă, chiar şi a celor mai evoluate decât noi, pământenii, fără ca astfel să pună sub semnul întrebării credinţa în Creaţie, Întrupare sau în Mântuire. Desigur, într-un Univers atât de mare nu poţi exclude această ipoteză. Aşa cum există o multitudine de creaturi pe Pământ, pot exista alte fiinţe, chiar inteligente, create de Dumnezeu. El este Creatorul lumii. Există un plan în spatele creaţiei. Nu suntem copiii unui accident”. Imediat după ce acest pas a fost făcut, presiunea oamenilor în sensul prezentării unor dovezi de netăgăduit a început să fie tot mai mare. Nu mai puţin de 17.000 de americani au semnat două petiţii în care cereau guvernului american să prezinte dovezile care să ateste existenţa fiinţelor extraterestre, a relatat msnbc.com. Cum încă nu era timpul pentru tranşarea problemei, răspunsul a venit prin ricoşeu din partea lui Phil Larson de la Oficiului pentru Politici de Ştiinţă şi Tehnologie, şi a fost publicat de site-ul Casei Albe, whitehouse.gov: „Guvernul Statelor Unite nu are nicio dovadă privind existenţa vieţii în afara planetei noastre sau vreo prezenţă extraterestră, care ar fi contactat oameni. În plus, nu există nicio informaţie care să sugereze ascunderea dovezilor faţă de public. Totuşi, subiectul existenţei vieţii pe alte planete nu este închis”. Ultima propoziţie a aprins şi mai mult imaginaţia celor care sunt convinşi că există viaţă inteligentă în afara Terrei, de altfel conform unor sondaje 50% dintre cetăţenii americani sunt convinşi de acest lucru.
   Subiectul nu este unul de neglijat, având în vedere interesul oamenilor din întreaga lume; există câteva mii de site-uri dedicate exclusiv fiinţelor inteligente din spaţiu, dar câteva zeci de mii de forumuri în care oamenii discută mai mult sau mai puţin informat despre acest lucru. Într-o astfel de reţea nu se putea să nu apară şi tot felul de informaţii „strict secrete”. Conform unui raport prezentat de câteva site-uri din spaţiul ex-sovietic, Rusia consideră că a sosit timpul ca lumea să afle adevărul despre extratereştri şi îi solicită preşedintelui Donald Trump să se gândească serios la posibilitatea ca în cel mai scurt timp să fie de acord să se facă un anunţ. Cel mai scurt timp poate fi tradus ca sfârşitul anului 2022, începutul anului 2023. În Rusia subiectul a revenit în atenţie după ce jurnaliştii de la pravda.ru au publicat mai multe materiale în care susţin că au discutat cu generalul Alexei Savin, membru al Academiei de Ştiinte Naturale, care afirmă că în anii 80 un grup de cercetători sovietici au luat legătura cu o civilizaţie superioară din spaţiul extraterestru. Conform lui Savin, în timpul acestor contacte, nu mai puţin de şase cercetători ar fi ajuns la bordul unei nave extraterestre. În cazul în care relatările au o bază reală, în mod sigur există şi dovezi palpabile ale acestor întâlniri.
   Despre astfel de întâlniri s-a vorbit şi s-a scris enorm şi în SUA, dar de departe cel mai mediatizat caz este cel cunoscut sub numele de „Roswell UFO Incident”, petrecut în 1947 în statul New Mexico din SUA. În timpul unei furtuni care a avut loc în luna iulie a anului 1947, un obiect neidentificat a căzut lângă o fermă din localitatea Roswell. Imediat armata a raportat guvernului că un „disc zburător” a căzut la pământ, iar după câteva ore poliţia locală s-a grăbit să anunţe că obiectul căzut este un simplu balon metereologic. Ulterior presa a prezentat numeroase fotografii, dar şi documente secrete legate de acest caz, în unul dintre raporte vorbindu-se de recuperarea unor cadavre ale unor extratereştri, mici de înălţime, care au fost ulterior cercetate amănunţit. Există însă şi informaţii care infirmă total aceste teorii şi în care se vorbeşte despre o diversiune a Moscovei, obiectul neidentificat nefiind altceva decât prototipul unui avion german, confiscat de sovietici în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, la bordul căruia se aflau nişte copii special antrenaţi pentru astfel de misiuni. Dincolo de aceste „incidente” un lucru este confirmat şi de rapoarte ale CIA, recent desecretizate, conform cărora agenţii erau mai preocupaţi şi se temeau mai mult de posibilitatea unui atac extraterestru decât de o invazie sovietică.
   Evident că există şi o tabără, la fel de numeroasă, a scepticilor care sunt convinşi că nu există alte forme de viaţă inteligentă în Univers, dar care admit că există posibilitatea ca Marile Puteri să facă un astfel de anunţ dintr-un calcul financiar simplu: dacă ameninţarea teroristă nu mai este foarte la modă se trece la nivelul următor, ameninţarea extraterestră, iar fondurile destinate apărării vor fi pe măsură!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DIN TESTAMENTUL LUI PETRU CEL MARE.

  DIN TESTAMENTUL LUI PETRU CEL MARE  „În numele Sfintei şi nedespărţitei Treimi, noi, Petru, împăratul şi suveranul întregii Rusii, tutur...