sâmbătă, 1 septembrie 2018

DESPRE DRĂGNISM!


DESPRE DRĂGNISM!

           Nu știu dacă știți dar în anii 90, mai ales la începutul lor, în Italia, Poliția și carabinierii îi lăsau pe mafioți să se omoare între ei! Cred că, în România trebuie să permitem mafioților să facă același lucru!
        A devenit clar că, cine mai ține cu Dragnea și gruparea lui este complice la dezastrul pe care această grupare îl face! Mă bucur să văd că mai există lideri ai PSD care conștientizează situația! De aceea zic - să-i lăsăm să-și dea în cap! Să nu vă mirați dacă veți auzi în zilele următoare că și Gabriela Firea este plătită de ... Soroș! 
          Drăgniștii sunt complet izolați în demența lor! Exact ca Stalin în ultima sa perioadă de conducere, în care, - după cum au mărturisit chiar apropiați de-ai lui -, delira despre comploturi și complotiști! Așa sunt drăgniștii - văd pretutindeni numai dușmani și comploturi soroșiste! Se comportă ca o sectă!! Nici mai mult, nici mai puțin! Este semnul clar al faptului că odată cu prăbușirea lui Dragnea se va prăbuși un întreg șir de „mici Dragnea”, din întregul aparat bugetar, inclusiv din județul Dolj, județul meu natal!
        Aș avea o propunere pentru însănătoșirea ulterioară a țării - pentru că tot va fi necesară, la un moment-dat, reorganizarea administrativă a țării -, desființarea județului Teleorman!! Nu glumesc deloc: acest județ a devenit sinonim cu tot ce este mai rău în societatea românească! În fond, au dispărut, de-a lungul timpului, din motive diverse, pe care nu este loc să le discutăm aici, județe cu importanță istorică: Motru ( de altfel primul județ atestat documentar ), Someș, Romanați, Vlașca etc..
          Salut ieșirea la luptă a Gabrielei Firea! Nici ea nu este vreo mare lumină în politica românească, dar aproape că prefer pe oricine în locul lui Dragnea!
          Regimul Dragnea aproape că reușește să devină mai toxic decât regimul Băsescu ceea ce este o preformanță! Așadar să nu-și facă griji Dragnea și secta lui - vor reuși să intre în istorie măcar pentru această performanță! Să fie oare o întâmplare faptul că Dragnea și Băsescu au făcut parte, la un moment-dat, din același partid - PD la vremea respectivă? 
          Acest regim a mai reușit o performanță istorică, - sincer sper să fie ultima! - compromiterea Editurii Didactice și Pedagogice! „Manualele” recente de geografie și istorie pentru clasa a VI-a sunt mostră grăitoare în acest sens! Să ne amintim că, în momentul introducerii manualelor alternative, în anul 1999, niște isterici, pardon istorici, „scoseseră” un manual de istorie pentru clasa a XII-a unde puteai afla despre ... buzele senzuale ale lui Decebal!! Știm ce s-a întâmplat în final cu PNȚCD - a dispărut din viața politică românească! Cred că, dacă PSD va continua tot cu gruparea teleormanistaneză se va autodistruge! Ar fi cazul ca cei din PSD, cât de cât normali la cap, să reacționeze, dacă mai vor să dea ochii cu oamenii, așa cum bine a spus Gabriela Firea. Mai ales cu românii din diaspora - cei mai importanți investitori în economia românească, fără de care această economie s-ar prăbuși! Cum adică ne p... pe ea de Diasporă!? Până aici ați ajuns? Cât de nemernici să fiți? Se pare că nu aveți nicio limită! Și atunci, să vă oprească alții din PSD - distrugeți-vă între voi iar noi ceilalți să vă facem loc! Exact cum s-a întâmplat în Italia, la începutul anilor 90 ai secolului trecut!

Un comentariu:

DESPRE CHESTIUNI POLITI ... CHISTE!

  DESPRE CHESTIUNI POLITI … CHISTE! 1. Coaliția renunță la Cârstoiu și fiecare merge cu candidat propriu pentru București: Firea și Burduj...