miercuri, 27 mai 2020

DOSARELE X SECRETE ALE SOVIETICILOR!


DOSARELE X SECRETE ALE SOVIETICILOR!
 Ministerul sovietic al Apărării a lucrat la un proiect secret pentru a crea o ființă cu puteri supraomenești, paranormale, cu ajutorul unor … extratereștri! Chiar șeful acestui proiect de neimaginat rupe tăcerea și dezvăluie cum au fost contactați extratereștrii și care este părerea acestora despre oameni.
Unitatea specială 10003:
 Alexei Savin, general locotenent în rezervă, a fost cel „ales” să aducă această istorie la lumină.  Savin a lucrat în Ministerul sovietic al Apărării, fiind absolvent al Academiei de Știinte Naturale. Acesta a declarat unor ziariști de la Pravda că activitățile paranormale intraseră în linie dreaptă în armata sovietică și în KGB din 1983, când Ministrul Apărării de atunci a permis antrenarea unor soldați pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapidă a soldaților răniți etc.. În decembrie 1989 (exact când Gorbaciov se ostenea să înlocuiască regimurile comuniste totalitariste cu unele cu față umană), a luat ființă Unitatea specială 10003, din ordinul șefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, având doar zece ofițeri paranormali, cei mai buni dintre cei antrenați.  Aceștia au reușit să contacteze o civilizație extraterestră, după ce au existat mai multe  apariții OZN în zona de antrenament din  Vladimirovka.
Au contactat extratereștrii!
 Vasili Ieremenko, general maior și profesor emerit al Academiei de Securitate, Apărare și Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe această temă. Pe vremea sovietică, era ofițer KGB și superviza tehnologia în aeronautică.  „Am învățat cum să chemăm aceste OZN-uri în Vladimirovka. Era de ajuns să facem mișcari masive de trupe și să transportăm echipamente. În astfel de cazuri, apăreau 100%.  După șase luni de testări s-au tras trei concluzii:  că știința modernă nu poate identifica acest fenomen, că s-ar putea să fi fost echipament sofisticat de recunoaștere aparținând SUA sau Japoniei și, trei, că ar putea fi un impact al unei civilizații extraterestre”, a declarat Ieremenko. Generalul Alexei Savin vine și completează marturia lui Ieremenko. Anume că, „ademenirea” OZN-urilor a făcut parte din experimentul unității speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a îmbunătăți activitatea creierului, în anumite circumstanțe. Consiliul Științific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, care, până la moartea ei, a fost directorul științific al Institutului de cercetare a creierului uman. „În cadrul cercetărilor am ajuns la concluzia că omul este un sistem energo-informațional, care captează informații din afara cognoscibilului”, spune generalul Savin. Pentru a identifica aceste „surse externe”,  s-au creat trei grupuri, unul de cercetători, al doilea de militari și al treilea de… femei! Acest al treilea grup a făcut cele mai multe descoperiri în domeniu, dezvoltând capacități extrasenzoriale deosebite. Șefii au cerut contactarea unor civilizații extraterestre. „Și am reusit. Am dezvoltat o metodă bazată pe activitatea creierului. Mai bine zis, am reușit să aducem creierul pe o anumită frecvență, care i-a permis să fie pe aceeași lungime de undă cu o civilizație extraterestră”, a explicat Savin.
Întâlniri de gradul III:
 Rezultatul a fost impresionant. Șase participanți la experiment au primit aprobare de la extratereștrii contactați să aibă „o întâlnire de gradul III”. Doi au fost primiți pe navele acestora. Extratereștrii le-au permis gradual acest contact, dar, odată stabilită relația de încredere, au existat discuții despre structura formei lor de guvernământ, a educației. Nu s-a putut obține nicio informație de natură militară. Însă au acceptat să dea câteva scheme ale unor echipamente de diagnosticare și tratament! „Civilizația umană nu este de interes pentru ei, ca subiect de dialog. Suntem parte din Univers și trebuie să ne supravegheze pentru a nu ne autodistruge sau să distrugem și alte civilații apropiate, dar, altfel, suntem ca niște copii mici pentru ei”, spune Savin. În 1993, aceste cercetări au fost stopate și unitatea a fost destructurată. Programul a fost suspendat până recent, susține generalul Savin. „Acum niște (nu precizează câți) ani, am repetat experimentul și am avut succes. Continuăm această muncă. Oameni talentați sunt încă prezenți în industria Apărării”, declara Savin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DESPRE CHESTIUNI POLITI ... CHISTE!

  DESPRE CHESTIUNI POLITI … CHISTE! 1. Coaliția renunță la Cârstoiu și fiecare merge cu candidat propriu pentru București: Firea și Burduj...